<4月15日(火)の給食 さくらトースト 春野菜のクリームシチュー いちご >
- 公開日
- 2025/04/15
- 更新日
- 2025/04/15
給食
<4月15日(火)の献立>
春野菜のクリームシチュー、さくらトースト、ツナサラダ、いちご、牛乳
春トーストには実際に桜の花を塩漬けにしたものをミキサーで刻み、いちごジャム、マーガリンを混ぜてパンに塗り焼き上げました。
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<April 15th(Tuesday)>
Spring vegetable cream stew, Sakura toast, tuna salad, strawberries, milk
For the spring toast, we chopped up salted cherry blossoms in a mixer, mixed them with strawberry jam and margarine, spread them on bread, and toasted them.
Free school lunch menu at Komatsugawa Junior High School in Edogawa Ward, Tokyo, Japan
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<4月15日星期二的菜单>
春菜奶油炖菜、樱花吐司、金枪鱼沙拉、草莓、牛奶
对于春季吐司,我们用搅拌机将咸樱花切碎,与草莓酱和人造黄油混合,然后将其涂抹在面包上再烘烤。
日本东京江户川区小松川初中的免费学校午餐菜单
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