学校日記

<4月15日(火)の給食 さくらトースト 春野菜のクリームシチュー いちご >

公開日
2025/04/15
更新日
2025/04/15

給食

<4月15日(火)の献立>

春野菜のクリームシチュー、さくらトースト、ツナサラダ、いちご、牛乳


春トーストには実際に桜の花を塩漬けにしたものをミキサーで刻み、いちごジャム、マーガリンを混ぜてパンに塗り焼き上げました。

==========================


<April 15th(Tuesday)>

Spring vegetable cream stew, Sakura toast, tuna salad, strawberries, milk


For the spring toast, we chopped up salted cherry blossoms in a mixer, mixed them with strawberry jam and margarine, spread them on bread, and toasted them.



Free school lunch menu at Komatsugawa Junior High School in Edogawa Ward, Tokyo, Japan


====================

<4月15日星期二的菜单>


春菜奶油炖菜、樱花吐司、金枪鱼沙拉、草莓、牛奶


对于春季吐司,我们用搅拌机将咸樱花切碎,与草莓酱和人造黄油混合,然后将其涂抹在面包上再烘烤。



日本东京江户川区小松川初中的免费学校午餐菜单