<3月24日(月)の給食 卵の千草焼き 小松菜ともやしの昆布つけ 豆腐の味噌汁 >
- 公開日
- 2025/03/25
- 更新日
- 2025/03/25
給食
<3月24日(月)の献立>
卵の千草焼き、小松菜ともやしの昆布つけ、あけぼのごはん、豆腐の味噌汁、牛乳
=================
「終わりと始まり」を感じさせる「あけぼの(日の出前の頃)ごはんがメインの献立です。卵の千草焼きは名前の通り具だくさん、野菜とチーズで明るい色に仕上げます。来年度も頑張りましょうね!!
_____________________________
<March 24(Mon)
Chigusa-yaki egg (omelet with various ingredients), komatsuna and bean sprouts with kelp seasoning, Akebono rice, tofu miso soup, milk
=================
The main dish is "Akebono (dawn) rice," representing the sense of "endings and new beginnings." The Chigusa-yaki omelet is true to its name, packed with a variety of ingredients. It is brightly finished with vegetables and cheese. Let’s do our best in the coming school year!
Free school lunch menu at Komatsugawa Junior High School, Edogawa Ward, Tokyo, Japan.
_____________________________
<3月24日星期一的菜单>
千草烧鸡蛋(多种配料的煎蛋)、小松菜和豆芽的昆布调味、曙米饭、豆腐味噌汤、牛奶
=================
主菜是代表“结束与新开始”的“曙(黎明)米饭”。千草烧鸡蛋名副其实,配料丰富,用蔬菜和奶酪装点得明亮又美味。让我们在新学年继续努力吧!
日本东京江户川区小松川中学校 免费午餐菜单。