<2月25日(火)の給食 田舎きしめん 大学芋 厚あげと小松菜のごま和え >
- 公開日
- 2025/02/26
- 更新日
- 2025/02/26
給食
<2月25日(火)の献立>
田舎きしめん、大学芋、厚あげと小松菜のごま和え、牛乳
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2月最終週からは3年生の卒業リクエスト献立を実施していきます。卒業リクエスト項目選出から給食委員にやってもらいました。初日は副菜1位の大学芋です。高知県大月町から産地直送のおいしいさつまいもを使って作ります。
<Menu for February 25 (Tuesday)>
Inaka Kishimen, Daigaku Imo, Thick Fried Tofu and Komatsuna with Sesame, and Milk
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From the last week of February, we will be implementing graduation request menus for third-year students. The school lunch committee selected the items from the graduation request list. On the first day, the number one side dish is Daigaku Imo. We will be using delicious sweet potatoes directly from the production area in Otsuki Town, Kochi Prefecture.
Komatsugawa Junior High School, Edogawa Ward, Tokyo, Japan Free School Lunch Menu
<2月25日(星期二)的菜单>
乡村宽面,大学芋,厚炸豆腐和小松菜芝麻拌菜,牛奶
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从2月的最后一周起,我们将为三年级学生实施毕业请求菜单。午餐委员会从毕业请求项目中选出了各个菜品。第一天的副菜是排名第一的大学芋。我们将使用来自高知县大月町的产地直送的美味红薯。
日本东京都江户川区,小松川中学校,无偿午餐菜单