学校日記

<3月21日(金)の給食 トマトと鶏のペンネ 青のりポテトビーンズ オニオンスープ >

公開日
2025/03/25
更新日
2025/03/25

給食

<3月21日(金)の献立>

トマトと鶏のペンネ、青のりポテトビーンズ、オニオンスープ、牛乳

===============

小さく切ったじゃがいもと薄く衣をまとった大豆をこんがり揚げて、青のり塩でまぶした青のりビーンズは隠れた人気メニュー♪

大豆をおいしく揚げるコツは、乾物大豆を硬めに茹でてあげ、じっくり揚げて水分をしっかり油と交換させることです。


__________________________

<March 21(Fri)>

Tomato and chicken penne, seaweed potato beans, onion soup, milk

===============

The seaweed beans, a hidden favorite dish, are made by cutting potatoes into small pieces and coating soybeans in a thin batter before frying them until crispy and sprinkling with seaweed salt. To fry soybeans deliciously, the secret is to boil dried soybeans to a firm texture, fry them carefully, and allow the oil to replace the moisture thoroughly.


Free school lunch menu at Komatsugawa Junior High School, Edogawa Ward, Tokyo, Japan.

__________________________

<3月21日星期五的菜单>
 番茄鸡肉笔管面、海苔土豆豆子、洋葱汤、牛奶
===============


海苔豆子是隐藏的受欢迎菜单,用小块切的土豆和薄薄的豆子外衣炸至酥脆后撒上海苔盐。 炸豆子美味的秘诀是,将干豆煮到硬一些,然后慢慢炸,将水分充分替换成油。

日本东京江户川区小松川中学校 免费午餐菜单。