<2月4日(火)の給食 みそ煮込みうどん 切り干し大根のカミカミ和え >
- 公開日
- 2025/02/04
- 更新日
- 2025/02/04
給食
<2月4日の献立>
みそ煮込みうどん、切り干し大根のカミカミ和え、
大豆と小魚の揚げからめ、牛乳
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みそ煮込みうどんは赤味噌と白味噌、両方を使い、コクと旨みを引き出しました。切り干し大根のカミカミ和えは、カルシウムと噛みごたえのある食材をたくさん使っています。大豆と小魚の揚げがらめもカルシウムと鉄分をたくさん取ることができます。
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February 4th Menu: Miso Udon Noodles, Kammirami with Dried Daikon Radish, Fried Soybeans and Small Fish, Milk
The miso udon noodles are made with both red and white miso, bringing out a rich and savory flavor. The kammirami with dried daikon radish is full of calcium and ingredients that are satisfying to chew. The fried soybeans and small fish are also rich in calcium and iron.
Tokyo, Japan, Edogawa Ward Komatsugawa Junior High School, Free School Lunch Menu