学校日記

<2月7日(金)の給食 フレンチトースト ツナとチーズのサラダ 豆乳のホワイトシチュー >

公開日
2025/02/07
更新日
2025/02/07

給食

<2月7日(金)の献立>

フレンチトースト、ツナとチーズのサラダ、

豆乳のホワイトシチュー、牛乳

===============



フレンチトーストは甘い卵液がよくしみるように、ある工夫をしています。それは一回軽く焼いてから牛乳が多めの卵液に染み込ませることです。軽く焼くことで表面が乾燥し、水分の多い卵液がよく染み込みます。




February 7th (Friday): French toast, tuna and cheese salad, soy milk white stew, milk

=======================

French toast is made with a special technique to ensure the sweet egg mixture soaks in well. First, it is lightly toasted, then soaked in an egg mixture with a lot of milk. The light toasting dries the surface, allowing the liquid-rich egg mixture to soak in well.

Free School Lunch Menu at Komatsugawa Junior High School, Edogawa Ward, Tokyo, Japan



 2月7日(星期五)的菜单: 法式吐司,金枪鱼奶酪沙拉,豆浆白炖,牛奶

===============================

法式吐司采用了特殊的技巧,以确保甜蛋液能够充分渗透。首先,轻轻烤一下,然后浸泡在牛奶较多的蛋液中。轻烤可以使表面干燥,让蛋液更好地渗透。

日本东京都江户川区小松川中学免费午餐菜单

  • 20250207001s.JPG

https://edogawa.schoolweb.ne.jp/1320147/blog_img/230403052?tm=20250207173327